چه جوری است ایشان بدون هیچ مدرکی از من شکایت بابت تهمت دزدی کرده و عنوان کرده استشهاد خواهد آورد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۷ #20385461

سلام خدمت بزرگواران عزیز
راستش من گیج شده ام . شکایتی از من شده تحت عنوان تهمت و افترا در متن شکوایئه شاکی نوشته شده در بین همسایگان به ایشان تهمت دزدی زدم و باعث سلب ابرو و هتک و حرمت شده ام و تقاضای رسیدگی بابت تهمت دزدی که به ایشان شده است را دارد. طبق مطالعاتی که در پرسش و پاسخ در این سایت و جاهای دیگر داشتم اینطور متوجه شدم بایستی من از این فرد شاکی در حال حاضر قبلا شکایتی تحت عنوان دزدی میکردم و در صورتی که نمی توانستم دزدی ایشان را ثابت کنم و ایشان تبرئه میشد ان وقت ابشان از من بابت هتک حرمت و تهمت دزدی از من شکایت میکرد پس چه جوری است ایشان بدون هیچ مدرکی از من شکایت بابت تهمت دزدی کرده است . و عنوان کرده استشهاد خواهد آورد این را بگویم هر وقت هم جلسه ای در ساختمان بوده اصلا شرکت نکرده ام .

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعا و شکایت با عنوان دزدی علیه شما مثبت ادعا نخواهد بود لذا ایشان باید دلیل و مدرک مستند داشته باشد در غیر این صورت شکایت ایشان رد خواهد شد

درود
باید هم دلایل و مدارک ارایه دهند و هم سو نیت شما را اثبات کنند تا شما به جرم افترا محکوم شوید.

مهم اثبات ادعا در دادگاه است. چنانچه مرتکب جرایم مذکور شده باشید چه در دادگاه، یا به صورت شفاهی و در حضور شهود و چه به صورت پیامکی این جرایم قابل اثبات است. و اگر مرتکب نشده اید جای نگرانی نیست.

با درود صرف گفتار هم بین مردم جرم است.
بهتر است با یک وکیل متخصص مشورت نمایید تا حقتان تضییع نگردد و محکوم نشوید به صرف خواندن چند متن در اینترنت وکیل نخواهید شد.
موفق باشید

باسلام
درصورتی که به ایشان تهمت دزدی زده باشید بله میتواند علیه شما شکایت کند حالا چه از طریق شکایت علیه ایشان یا چه از طریق خارج از دادگاه
البته باید تهمت دزدی شما را اثبات کند درصورتی که تهمت نزدید نگران نباشید

اصولا امکان ثبت شکایت و تشکیل پرونده توسط هر شخصی علیه شخص دیگر وجود دارد، مسئله مهم اثبات اتهام مشتکی عنه توسط شاکی در پروسه تحقیقات و دادرسی است و صرف ثبت شکایت و تشکیل پرونده و حتی صدور قرار تامین در حق متهم دلیل بر تایید اتهام توسط مراجع قضایی نیست