آیا این قانون تنها برای من هست یا برای ۴ واحد دیگر هم هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #20362484

سلام بنده در یک ساختمان ۸ واحدی سکونت دارم همه واحدها پارکینگ دارند به جز واحد ما. به علت متراژ کم پارکینگ بیشتر واحدها مزاحم هست. من به همراه ۴ واحد دیگر که مزاحم هستند در حیاط که مشاع هست پارک میکنیم. اخیرا یکی از واحدها از من شاکی هست که نمیتوانم در حیاط پارک کنم.آیا این قانون تنها برای من هست یا برای ۴ واحد دیگر هم!؟ راه چاره به نظرتان چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حیاط چون جز مشاع می باشد شما نمی توانید در آنجا خودروی خود را پارک کنید. مگر اینکه همه واحد ها رضایت داشته باشند . این قانون برای همه می باشد حتی خود شما نیز می توانید معترض باشید.

با سلام چنانچه در صورت مجلس تفکیکی ملک و همچنین در سند رسمی شما این موضوع قید شده باشد که واحد بدون پارکینگ می باشد شما نمی توانید در ملک فوق پارک نمایید و این موضوع شامل تمام واحدهایی که بدون پارکینگ فروخته شده نیز می باشد در صورت استفاده از حیاط به عنوان پارکینگ چنانچه مزاحمتی برای سایر همسایگان داشته باشد می توانند علیه جنابعالی شکایتی را مطرح نمایند