جعل مدرک تحصیلی چه مجازات کیفری دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۲ #20361255

با سلام ، سازمان نظام مهندسی برای مجوز پروانه اشتغال ازم گواهی مدرک تحصیلی لیسانس میخواسته و من متاسفانه قبلا در معدل دست برده بودم و متوجه نبودم همونو در سایت نظام مهندسی اپلود کردم فکر نمیکردم استعلام بگیرن، حال استعلام گرفتن و دانشگاه تایید نکرده و اعلام داشته مغایرت معدل وجود داشته با توجه به اینکه معدل برای سازمان نظام مهندسی مهم نبوده ،کپی برابر اصل هم شده بود خواستم بدونم مشکلی پیش میاید؟ دانشگاه میتونه شکایتی داشته باشه؟ نامه درخواست استعلام از طرف نظام بیست و هفتم آبان دست دانشگاه رسیده و دانشگاه دوم آذر نامه ای با مضمون مغایرت معدل برایم ارسال کرده البته همان نامه رو به نظام مهندسی داده که به صورت خبری و بدون هیچ اخطاری بوده، الان از اون ماجرا بیست روز میگذره هنوز شکایتی از من نشده. خواستم بدونم به نظر شما دانشگاه شکایت میکند با همه این توضیحات؟ به نظرتون دانشگاه بروم و ازونجا پیگیری کنم و بگم اشتباه کردم؟چه راه حلی پیشنهاد میدهید؟ یا در صورت شکایت چه دفاعیه از خودم داشته باشم؟ در صورت مشخص شدن این موضوع چه مجازاتی در نظر میگیرن؟با توجه به اینکه سابقه ای از قبل نداشتم؟

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات جعل مدرک تحصیلی درصورت اثبات به‌حبس از شش ماه تا سه سال یا سه تا هیجده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.

بهتر است شما اقدامی نکنید و عنوان کنید خودشان اشتباه کرده اند نه شما و منکر شوید .