اجراییه تغییر نام بعد از رای دادگاه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۷ #20349783

سلام خسته نباشید
من مراحل تغییر نام از مریم به اتنا رو در دادگاه انجام دادم و ابلاغیه دریافت کردم که دادگاه موافقت کرده میخاستم ببینم الان باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نشریف ببریددفتر الکترونیک دولت

دادگاه با استناد به رای صادره به اداره ثبت تغییر نام را اعلام خواهد کرد لذا به اداره ثبت برای تغییر نام مراجعه نمایید

درود
به اداره ثبت مربوطه به همراه دادنامه و گواهی قطعیت مراجعه نمایید..

سلام و درود، به شعبه مراجعه و برگ دستور اجرا خطاب به ثبت احوال را دریافت دارید؛ آرزوی موفقیت.

با رای قطعی که در دست دارید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و تقاضای تغییر نام را مطابق رای به ایشان بصورت کتبی ارائه کنید

نامه در خصوص اجرای رای خطاب به ثبت احوال صادر از سوی دادگاه خواهد شد

سلام وقت بخیر
نامه ای در خصوص اجرای رای از دادگاه به ثبت احوال تحویل خواهد شد. پرونده را از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید.