این نامه آیا تو اماره قاضی موثره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۱ #20321798

یه بنده خدایی تعداد زیادی رسید عابر بانک و پرینت بانک رو برده دادگاه دادخواست مطالبه وجه کرده و به کذب ادعای دین دادن کرده بود و من پرینت بانک گرفتم و میتونم ثابت کنم که تقریبا ۹۹ درصد اونها رو یک روز یا چند ساعت قبل از انتقال توسط ایشون به من ، خود من این مبالغ را به خواستش جهت بالا بردن تراکنش حسابش واسه دسته چک گرفتن یا پردلخت اقساط موبایلی که از اشنایانم قسطی براش خریدم و اینجور چیزها به حسابش ریختم . اما بین همه اینها یک کاغذ آ۵ هست که امضا و اسمم زیرشه و هر چی دقت کردم امضا و دست خط اسمم زیر امضا خط خودمه ولی متن نامه و ادعای اینکه من مبلغ نوشته شده در نامه را از ایشون قرض کردم و تعهد دادم فلان تاریخ پس میدم اصلا یادم نمییاد .البته دست خط متن نامه دست خط من نیست . حالا با توجه به اینکه ادعاهای دیگش رو با شاهد و مدارک بانکی میتونم ثابت کنم که ادعاش دروغه ایا این نامه رو هم که جزو همون مدارک هستش تو پرونده ایا تو اماره قاضی موثره که این هم مثل بقیه ادعاهاش کذبه . ایا این کارش جعل محسوب نمیشه . در ضمن ایشون فرمی هم جهت استعلام گرفتن وام از بانک گرفته که اصلش پیش من جا گذاشته و تو اون فرم نام و نام خانوادگی خودش رو نوشته ولی باقی مشخصات مثل کد ملی و نام پدر و غیره مشخصات من رو بجای خودش نوشته و باز دست خط خودشه و بردم بانک و گفتن اگر شاکی شدی تو دادگاه ما جهت شهادت حاضریم بیام . ایا این دو نامه در صورت اثبات جعل یا کلاهبرداری یا چه چیزی قلمداد می شن و مجازاتشون چیه ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر صحت انتساب امضاء به خود را قبول ندارید با طرح ادعای کیفری و حقوقی جعل امضاء می توانید از خود رفع مسوولیت نمایید

با سلام
بستگی به علم قاضی دارد

با سلام
بله این امر به منزله جعل سند عادی و استفاده از سند مجعول علیه شما بوده :
هر کس در اسناد یا نوشته‌های غیررسمی جعل یا تزویرکند یا با علم به جعل و تزویر آنها را مورد استفاده قرار دهد علاوه ‌بر جبران خسارت وارده به حبس از شش ماه تا دو سال یا به سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

با سلام اگر مدعی سفید امضا بودن نامه و رسید یاد شده و منکر انتساب خط به خودتان هستید این امر سوء استفاده از سفید مهر و امضا محسوب می شود و میتوانید تقاضای ارجاع و تشخیص موضوع از طریق کارشناسی را بنمایید.