آیا امکان حذف نام کسی که مدت کوتاهی با هم عقد بوده ایم، از شناسنامه ام وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۶ #20312115

من یک فرزند دختر دارم و در شناسنامه جدیدم نام فردی را که مدت کوتاه عقد و سپس جدا شده ایم را آورده است.
آیا امکان حذف نام ایشان وجود دارد و یا حداقل نام پدر فرزندم که با من زندگی می کند آورده شود؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که باکره باشند بله

سلام و عرض ادب
تنها با ازدواج مجدد میتوانید نام ایشان را از شناسنامه حذف کنید.

با ازدواج مجدد میتوانید نام ایشان را از شناسنامه هستند

شما می توانید با مراجعه به ثبت احوال محل سکونتان به حذف نام مردی که از وی طلاق گرفته اید اقدام نمایید هیچ منعی ندارد

شما می توانید مراجعه کنید به ثبت احوال محلتان ا قدام به حذف نام مردی که با ان عقد کرده اید