مطالبه وجه، خسارت دادرسی و تاخیر تادیه تصادفات

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۹ #20311695

در جریان یک تصادف با طرف در جاده خراسان شمالی، طرف محکوم و مقصر صددرصد شد. بعد از طی مراحل و درخواست مطالبه دادگاه تصمیم نهایی رو داده «خواسته مطالبه وجه - مطالبه
خسارت تاخیر تادیه - مطالبه خسارت دادرسی باعنایت به موضوع دعوی و امکان حل و فصل آن از طریق صلح و سازش، دادگاه مستندا به مواد ۱۱ و ۲۴ از قانون شوراهای حل اختلاف پرونده را برای صلح و سازش به مدت ۳ ماه به شورای حل
اختلاف ارسال می‌نماید. تصمیم دادگاه قطعی است.» حالا بعد از گذشت تاریخ، طرف میگه به من چیزی ابلاغ نشده هنوز که من چقدر باید پرداخت کنم، بعد روند پرونده رو چک کردم مختومه کرده. لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از صدور رای میتوانید رای را اجرا نمایید و در شورای حل اختلاف صرفا برای سازش می باشد.

سلام شورای حل اختلاف در جهت صلح و سازش میباشد در صورت عدم سازش پرونده مختومه و ب دادگاه حقوقی جهت صدور رای ارجاع میگردد

سلام پرونده احتمالا در شورا مختومه شده است پس از عدم سازش جهت رسیدگی نهایی و صدور رای و واریز وجه پرونده به دادگاه صالح ارجاع می گردد

با توجه به مطالبی که عنوان شده پرونده مختومه نشده و برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع شده و در صورت عدم سازش مجددا پرونده به شعبه ارسال می شود و با توجه به مدارک پرونده از جمله نظر کارشناسی که مقصر را اعلام کرده است رای نهایی صادر می شود.

باسلام درصورتیکه حکم قطعی مبنی بر محکومیت صادر شده است درخواست صدور اجرائیه جهت ارجاع پرونده به اجرای احکام را از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه صادر کننده رای ارسال کنید.