باز پس گرفتن بدهی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۴ #20294235

با سلام . بنده حدود یکسال پیش ده میلیون تومان به دوستم دادم و الان که رفته و با یکی دیگه پیچیده . میخام پولمو پس بگیرم . چطور باید اینکار و بکنم و آیا شدنی هست

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت داشتن مدرکی مبنی بر قرض دادن مبلغی به ایشان میتوانید جهت مطالبه آن اقدام‌نمایید.
البته بهتر است قبل از تقدیم دادخواست نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام گردد تا منتظر پاسخ این شخص باشید و روزی هم اگر خواستید جهت دریافت خسارت تاخیر اقدام‌کنید با اثبات کمک شما خواهد بود