از ساختمان فاقد بیمه حین کار پرت شدم و پام شکسته؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۵ #20282452

سلام و خسته نباشید کارگر ساختمانی هستم و ۲۰ روز پیش حین انجام کار بنایی از ارتفاع ۵ متری افتادم و استخوان تالوس پای چپم شکسته و فعلا تحت درمان هستم و دکتر فعلا ۲ ماه طول درمان داده ولی گفته تا ۶ ماه هم ممکنه تمدیدش کنم خواستم بدونم چون ساختمان فاقد بیمه هست و من برای پیمانکار کار میکنم باید از کی شکایت کنم و در صورت شکایت حدودا چقدر دستمو میگیره تو این اوضاع که حتی تو خرج خونم موندم

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به طرفیت پیمان کار تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

اگر خودتان استاد یا پیمانکار نیستید می توانید از مالک در دادکاه مطالبه دیه کنید
ولی معمولا مسئولیت حوادث کارگران استاد کار با خودشان می باشد

سلام
اگر از بیمه شدگان کارگران ساختمانی هستید و ساختمان دارای پروانه کار هست میتوانید از مزایای تامین اجتماعی استفاده کنید و اگر هم جزء بیمه کارگران ساختمانی نیستید میتوانید کلیه هزینه ها و استعلاجی از پیمانکار مربوطه مطالبه کنید و در خصوص میزان صدمه توسط پزشک قانونی تعیین می‌شود و درخصوص ایام از کار افتادگی میزان خسارت توسط کارشناس مربوطه تعیین خواهد شد.

درود
به طرفیت پیمان کار طرح دعوی کنید.

سلام از همان کس که براش کارکردی درصد اسیب را پزشک قانونی مشخص میکند

اگر حین کار بوده میتوانید از شخصی که برای او کار میکنید مطالبه نمایید. تعیین ان با پزشکی قانونی است.