در صورتی که خوانده عضو سامانه ثنا باشد و حکم جلب وی را داشته باشم حق واخواهی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۷۰۷ #20229737

با سلام اگر خوانده عضو سامانه الکترونیکی ثنا بوده باشد ولی قاضی با توجه به عدم حضور خوانده حکم غیابی صادر نماید و اکنون که جلب سیار خوانده را داریم آیا اگر متهم را جلب کنیم با توجه به اینکه عضور سامانه ثنا بوده است میتواند بعد از بازداشت واخواهی دهد و اجرای حکم متوقف گردد و یا موظف است بدهیش را پرداخت کند و یا اگر سند و یا وثیقه ای بگذارد آزاد میشود ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر از صدور رای مطلع نباشد و به وی ابلاغ نشده باشد باتقاضای واخواهی و پرداخت هزینه دادرسی آزاد میشود.اما اگر به وی ابلاغ شده باشد در نهایت میتواند با ارائه دادخواست اعسار و سپردن تضمین یا وثیقه مناسب تاثبوت اعسار آزاد شود

با درود فراوان
اگر ابلاغ به ایشان فرستاده نشده باشد میتواند واخواهی نماید .

سلام موضوع مورد سوال شما حقوقی است یا کیفری و اگر حقوقی است در صلاحیت شورا بوده یا دادگاه ؟

با توجه به اینکه رای غیابی صادر شده است محکوم علیه می تواند نسبت به رای صادره تقاضای واخواهی کند که در اینصورت اجرای رای متوقف می شود مگر اینکه شما با بررسی پرونده اثبات نمایید که رای به محکوم علیه به صورت واقعی ابلاغ شده (سامانه ثنا یا به صورت دستی) و به رویت ایشان نیز رسیده است در اینصورت می توانید درخواست اصلاح رای کنید. درخصوص اینکه با گذاشتن سند یا وثیقه آزاد می شود یا خیر تصمیم گیری با قاضی پرونده است.

با سلام بله چنانچه حکم به صورت غیابی صادر گردیده باشد محکوم علیه میتواند تقاضای واخواهی را مطرح نماید

اگر در سامانه ی ثنا ابلاغیه ی حکم را مشاهده نکرده باشد
میتواند واخواهی بزند،و اجرای حکم متوقف میشود