شکایت از تهمت چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۱ #20216687

من مدتی قبل از خانمی خوشم امد و اون هم همینطور و به خاطر عدم پذیرش خانواده‌ها حتی خاستگاری هم انجلم نشد الان ۶ تا ۷ ساله من اون خانمو اصلا ندیدم چون اون یه استانه و من یه استان دیگه.
من هیوچ ارتباطی از نظر جنسی با ایشون نداشتم الان که فهمیده دارم ازدواج میکنم هی پیام میفرسته که ازاله بکارت انجام شده باید هزینشو بدی درستش کنم والا فلان میکنم بمان میکنم.
این رو هم میدونم که در این مدل ۶ سال حتما با خیلیای دیگ رابطه داشته چرا که در استوری های اینستاگرامش هر بار یه پسر بود الان خواستم بدونم من باید چکار کنم. ایشون بره شکایت کنه کار به کجا میرسه؟

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به ثبت شکایت به عنوان افترا علیه ایشان اقدام فرمایید.

به مهر
بسته به مدارک و ادله استنادی تصمیم گیری رای صادر می شود
اگر هیچگونه ارتباطی با ایشان نداشته اید جای نگرانی نیست.

با سلام
ایشان چون مدرکی بر این امر ندارند لذا سعی دارند با پیامک های ساختگی شما را اقدام به نوشتن مطلبی نمایند که ان را به نفع خود در دادگاه سند نمایند
جای نگرانی نیست اثبات این امر که توسط چه کسی ازاله شده صرفا ظرف ۷۲ ساعت ممکن میباشد و بعد از گذشت این زمان ممکن نخواهد بود

سلام با توجه به اظهارات شما که سالهاست رابطه نداری اثبات این مورد سخت است

باسلام

شما می تونید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به شکایت از ایشون کنید. اینکه تحت چه عنوانی شکایت کنید (مزاحمت تلفنی، افترا و تهمت و یا اخاذی) نیازمند بررسی دقیق تر پرونده و ادله شما است.