می شه براش حکم زندان گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #20199976

با سلام با بردارم درگیری فیزیکی داشتم، با مشت زده توی صورتم، لب بالام پاره شده (به اندازه ۲.۵ سانت) و صورتم هم ورم کرده اما هنوز متخصص فک و صورت نرفتم که ببینم چقدر جدی است، با فرض اینکه نشکسته باشه، می خوام بدونم می شه براش حکم زندان گرفت؟ دیه به هیچ عنوان نمی خوام. علاوه بر اون می تونم از قاضی بخوام حکم صادر کنه که اجازه وارد شدن به محل سکونتم رو نداشته با توجه به اینکه من هنوز خونه پدرم هستم و اون ازدواج کرده رفته، چون اگه بیاد مطمینا باز هم درگیر می شیم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه الزاما ،مجازات حبس برای متهم در نظر گرفته شود در اختیار شما نیست و با توجه به مدارک و مستندات در پرونده نوع دفاعیات متهم ،سابقه کیفری متهم و...حسب مورد ممکن است مجازات حبس برای متهم در نظر گرفته شود.

با سلام در خصوص ایراد ضرب و جرح قطعا مجازات زندانی نخواهد داشت مگر اینکه صورت و فک شما شکستگی داشته باشد که بعنوان جنبه عمومی در صورت اثبات با دو نفر شاهد دادگاه حکم حبس صادر خواهد کرد.در مورد شق دوم سوالتان باید گفت که در ماده ۲۳ قانونمجازات اسلامی قانونگذار اختیاراتی به دادگاه بعنوان مجازات های تکمیلی افراد داده است که خواسته شما قابل گنجایش در مصادیق آن ماده نمی باشد.

بر اساس شدت و ضعف درگیری مجازات مشخص میشود و در حالت عادی از دو تا پنج سال حبس تعیین میشود علاوه بر محکوم ب پرداخت دیه.