آیا باز هم باید طبق مفاد قرارداد جهت تعیین داور مرضی الطرفبن با ارسال اظهارنامه از اونها درخواست نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۹ #20167302

سلام وقت بخیر لطفا جهت رفع شبه و دریافت پاسخ دقیق در صورت امکان پاسخ را بصورت مستند و با ذکر عنضر قانونی بفرمائید باتشکر
ما ۹ نفر بودیم که یک مجتمع ۱۰ واحدی را طی یک قرارداد توسط پیمانکار ساختیم و هرکدام مالک یک واحد هستیم ولی مقرر شد واحد دهم طبق قرارداد بین همه اعضا بعنوان مشاع محسوب شده بعنوان ضمانت اجرا جهت عدم تخلف اعضاپیش بینی شود و مقرر شد هر عضوی که در واریز اقساط از قبل پیش بینی شده(در ۴ قسط ۱۰ میلیونی از۱ تا ۱۰ ماههای تیر،شهریور،آبان ودی ماه سال۹۷) حتی ۱ روز هم تاخیر کند از تمام حقوق و ارزش افزوده واحد مشاع محروم و حق هیچگونه اعتراض و شکایتی را درهیچ مرجعی نداشته باشد و مقرر شد در صورت اختلاف اعضا بر سر مفاد یا تفسیر قرارداد(که البته بسیار واضح و روشن است)و عدم توافق اعضا موضوع به داور مرضی الطرفین ارجاع بشه حالا پس از اتمام کار پروژه طبق پرینت بانکی(که طبق قرارداد معیار و شاخص ارزیابی قصور هر عضو می باشد) که همه اعضا می بایست پول را به آن واریز میکردند مشخص شده که از ۹ عضو ۷ عضو برابر مفاد قرارداد و پرینت بانکی از ۲روز تا ۳۹ روز تاخیر داشتند که با این تفاسیر قانونا و قاعدتا واحد مشاع به دو نفر از ۹ نفر اعضا که هیچ تخلفی در واریز وجوه به حساب مشترک بانک نداشته اند میرسد ولی ۷ عضو متخلف نه تنها از اجرای مفاد قرارداد امتناع میکنند بلکه همه اعضا متخلف بجز من(البته یکی از افرادی که اون هم پولو به موقع بحساب ریخته+۷عضو متخلف دیگه)بدون اعتنا و درنظر گرفتن مفاد قرارداد در مورخه ۹۸/۹/۱۲تشکیل جلسه داده اند و تصمیم گرفته اند که واحد مشاع را بجای بخشی از بدهی خود به پیمانکار بفروشند(که البته پیمانکاری خودش هم مالک یک واحد و شریک واحد مشاع هم هستند و قرارداد و امضا کرده) این درحالیست که با وصف موجود من نتنها طی پیامهای مفصل وگویا طبق مفاد قرارداد مراتب تخلف و مجرمانه بودن این فعل آنان را بصراحت باد آور شده ام بلکه گفته ام از طرق پیش بینی شده در قرارداد(ارجاع امر به داوری از طریق دادگاه پس از اریال اظهارنامه جهت تعیین داور مرضی الطرفین)یا راههای مقتضی دیگر بجد پیگیری خواهم نمود(لازم بذکر است که تمام متن دقیق قرارداد را خودمن با ظرافت و دقت تمام در ۵ صفحه نوشتم ودر تمام صفحات قرارداد علاوه بر امضا از تمام اعضا اثر انگشت هم گرفته ام و متن اونو هم قبل از امضا بند به بند قرائت کرده و سپس امضا نموده ایم)
حال سوال من این است:
۱_با وصف مذکور اولا رفتار اعضا مذکور علاوه بر ایجاد حق برای من ذیحق جنبه کیفری هم دارد یا نه؟اگر دارد دقیقا عنصر قانونی و منطبق با رفتار افراد مذکور و همچنین مجازات اون چیست؟
۲_آیا با توجه به اقدام خودسرانه افراد مذکور اولین اقدام موثر یا مفید چیست؟ ( آیا باز هم باید طبق مفاد قرارداد جهت تعیین داور مرضی الطرفبن با ارسال اظهارنامه از اونها درخواست نمایم و سپس اگر توافق نشد از دادگاه بخواهم که خودش یه داور مشخص کنه یا اینکه بخاطر تصمیم اعضا مبنی بر فروش واحد بصورت خود سر که تا این لحظه اقدام به فروش نکردند بعلت تغیر عنوان مجرمانه باید از دادگاه ضمن طرح شکایت کیفری با تنظیم دادخواست حق و حقوق و الزام اعضا به انجام تعهدشان را بخواهم)
۳_با تفاسیر فوق و با فرض اینکه مبلغ واحد مشاع حدود ۵۰۰ میلیون باشد که نصف آن که من معتقدم سهم من است هزینه وکالت از ابتدا و بابت کلیه مراحل تابه نتیجه رساند و پس از قطعی شدن حکم و اجرای حکم البته بطور توافقی نه عرفی که اکثرا بیش از مقدار تعرفه قانونیست چقدر است؟
ضمنا لازم بذکر است که متن قرارداد به همراه اسناد و مدارک مربوطه ( از جمله پرینت بانک که زمان واریز پول معیار و شاخص ارزیابی تخلف اعضاست)چنان شفاف،دقیق و حقوقی نوشته شده که با توجه هر فرد عادی هم با خوندن روزنامه وار براحتی میتونه نظر و قضاوت درستی از قرارداد بکنه

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم جهت دریافت پاسخ مستند و مستدل و ارائه مواد قانونی مرتبط لطفا سوال خود را قسمت ارزیابی مطرح بفرمایید تا اساتید و کارشناسان مجرب و متعهد به صورت کامل و به نحو احسن پاسخ گوی شما باشند.