آیا این فرد میتونه ثابت کنه که این چک ها رو برای ان قرارداد داده و اینکه این چک ها برای من دارای اعتبار هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۸ #20146452

با سلام من دو تا چک در وجه حامل از فردی دارم که این فرد قرار دادی با فرد دیگری بسته بود ودر قرار داد هیچ اشاره ای به اینکه بابت ضمانت دو عدد چک داده شده نشده این فرد نتوانسته بود به قرار داد خود عمل کند و من برای اینکه به او کمک کنم این مبلغ را پرداخت کردم ولی دو چکی که بابت ضمانت به مشتری خود داده بود را نزد خودم نگه داشتم تا پول من را برگرداند و این دو تا چک در وجه حامل هستند و در قرار داد هم که بستند قید نشدند ولی رقم چک ها با رقم قرار داد هم خوانی داره من میخوام بدونن ایا این فرد میتونه ثابت کنه که این چک ها رو برای ان قرار داد داده و اینکه این چک ها برای من دارای اعتبار هست یا نه

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
صرف یکسان بودن مبلغ چکها با مبلغ قید شده در قرارداد شخصی با شخص دیگر موجب بی اعتباری چکها نمیشود با وصف اینکه مبالغ وجه چکها را شما پرداخته اید محق در مطالبه وجه چکها میباشید

درودبرشما
چکها اگرثابت شودبرای قراردادیاضمانت هستند درابتدا باید نقض قراردادیا ضمانت اثبات وبعدچکها وصول شودالبته طرف مقابل شمابایستی ثابت کند.