مهریه خود را به شوهرم بذل و ابرا کردم؛ آیا میتوانم مهر را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۵ #20145582

سلام من مهر م را طبق وکالتی به همسرم بذل و ابرا کردم امکان برگشت مهرم هست؟؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ابرا یعنی ساقط شدن مهریه از ذمه ی مرد و غیرقابل رجوع می باشد.

سلام
اگر ضمن سند رسمی بذل و ابرا کردید امکان رجوع نمی باشد ولی بهتر است مشاوره بگیرید.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری

باسلام
در حالتی که زوجه ،زوج‌ را از پرداخت مهریه بری کند در این صورت تکلیف شوهر در ادای مهریه به طور کلی ساقط می‌شود و زن حق رجوع ندارد
اگر زن درقبال طلاق مهر خود را به شوهرش بذل کند که معمولا در طلاق خلع و مبارات مصداق دارد اگر زن در ایام عده طلاق از بذل خود رجوع کند طلاق ملغی و کان لم یکن خواهد بوددر این صورت میتواند به آنچه بذل کرده رجوع کند (طلاق توافقی) ‌میتوان به دفترخانه ای که صیغه طلاق را خوانده مراجعه و طی درخواستی رجوع به مابذل کند .امیدوارم پاسخم کمک کننده بوده باشد

سلام در صورتی که ماهیت مهریه را دین درنظر بگیریم (اعم از وجه نقد یا سکه) چنین امری ابرا تلقی شده و غیر قابل رجوع می باشد.