یه شخصی که پول و به حساب من ریخته از من شکایت کرده؛ باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #20121999

با سلام، من راننده آژانس هستم هفته پیش مدیر آژانس به من گفت که یه دکتر که مشتری اژانسه میخواد بریم براش یه مقدار دلار بخریم بعد به من گفت که ۱۰ ملیون تومان به حسابت می‌ریزه تور برو براش دلار بخر، من هم چون صاحب آژانس گفته بود می‌شناسمش با کارت ملی و کارت عابر بانکم دلار براش خریدم، حالا معلوم شده که اون دکتره پول و به حساب من نریخته حالا یه شخصی که پول و به حساب من ریخته از من شکایت کرده من باید چیکار کنم اون دکترم فرار کرده و ای من گیره ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه این نوعاستدلال کلاهبرداری بسیار رایج شده. می بایست بسیار دقت می‌کردید. به هر حال الان به دنبال جمع کردن دلایلی باشید که انتساب جرم به صاحب کار شما را ممکن کند.

با سلام
باید با مدرک و شواهد اقبات نمایید که قصد انجام عمل مجرمانه نداشته اید

متاسفانه سهل انگاری نموده اید و علیه خود اقدام نموده اید ،ولی می توانید بیان نمایید که سوء نیت نداشته اید .