برای مطالبه حقم به کجا باید مراجعه کنم؛ بیمه یا اداره کار؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۰ #20112771

سلام من مدت چند ماه در یک سالن تشریفات و عقد به عنوان کارگر حدودا ۹ ساعت در هفته کار می کردم و مبلغی که مشتری به عنوان شیرینی به بنده می دادند سرکارگرم این مبلغ را از بنده می گرفت و فقط مبلغ کمی به عنوان حقوق دریافت می کردم. و بیمه هم نبودم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر محترم این سومین باراست همین سئوال را می پرسید!!!!!
شما مزد خود را از مشتریان دریافت می کردی لذا رابطه کارگری وکارفرمایی شما احراز نمی گردد علیه صاحب رستوران شکایت کنید درصورت شکایت نتیجه نخواهید گرفت

باسلام با دردست داشتن مدارک ازجمله قرارداد وتوافقنامه به اداره کار محل اشتغال مراجعه نمایید.

باسلام
به اداره کار مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید

با درود موضوع را باید با طرح شکایت در اداره کار پیگیر شوید.

موضوع مطروحه ارتباطی ب بیمه ندارد ب اداره کار محل کار خودتون مراجعه و مشکل خود را مطرح و پیگیری نمایید

سلام و ادب به اداره کار محل مراجعه فرمایید

با سلام
موضوع در صلاحیت اداره کار می باشد .