در طلاق خلع بدون رضایت من حق طلاق صادر میشه در حالی که زوجه خودکشی کرده باشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۵ #20100725

سلام.یعنی انصافه که خانم سالها از من مهریه و نفقه بگیره و چون نتونه طلاق بگیره و اصلا هم دلیلی برای طلاق گرفتن نداره من هیچ گاه از ۱۲ بند ضمن عقد تخلف نکردم
پناه ببره به خودکشی الان خانم ۶ بار دادخواست طلاقش رد شد و رفته خودکشی کرده ولی متاسفانه زنده مونده الان به من پیام داد که خودکشی باعث اثبات عسر و حرج من میشه و طلاق میگیرم آیا درست میگه؟
سوال دیگه ام اینکه اگر طلاق خلع بده بدون رضایت من میتونه طلاق بگیره با این که خودکشی کرده چون من بهش گفتم فقط در صورتی طلاق میدم که تمام مهریه و نفقه ایی که گرفتی را باید پس بدی و باقی مهریه را باید ببخشی با این حال در طلاق خلع بدون رضایت من حق طلاق صادر میشه در حالی که زوجه خودکشی کرده باشه؟
به هردو سوالم جواب دهید واقعا ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

طلاق خلع صرفا به استناد کراهت صادر میشود و خودکشی تاثیری در ماهیت امر ندارد

طلاق خلع با توجه به کراهت زن و بذل بخشی از مهریه و یا کل آن امکانپذیر می باشد

حکم طلاق خلع در صورت کراهت شدید زن از شوهر صادر میشود که البته لازم است زن تمام یا قسمتی از مهریه را ببخشد

سلام
صرف اقدام ایشان به خودکشی، به خودی خود برای اثبات عسر و حرج و طلاق کافی نیست. ضمنا بذل مهریه یا بخشی از آن برای طلاق خلع ضرورت دارد.

اگر زوجه(خانم)وکالت در طلاق نداشته باشد نمیتواند خود را مطلقه نماید مگر در حالاتی که قانونگذار پیش بینی کرده،با توجه به نوضیحات ناقص در سوال،خیر،خودکشی زوجه نشان از عسر و حرج ایشان نیست و در جواب سوال دوم،باز هم خیر،وقتی نتواند عسر و حرج و یا تخلفات قانونی و قراردادی شما را اثبات نماید،به تقاضای طلاق ایشان اهمیتی داده نمیشود.