الان اگه به نفع دیگری رای دهند اثری در حکم قبلی دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۶ #20086801

سلام

سال پیش ما زمینی را از ۴ برادر که ارث پدری بود خریدیم و قولنامه نوشتیم و ۵۰ میلیون ضرر فسخ معامله نوشته شده بود، بعد از یک ماه و نیم دیدیم این زمین را به ما گران فروخته است ما شکایت کردیم و درخواست فسخ معامله دادیم و عقب کشی هم در قولنامه ۲۲ متر نوشته شده بود در حالی که قانونا ۳۳ متر بود بعد تشکیل دادگاه همه رای ها به نفع ما شد و چک ما رو هم که به اجرا گذاشته شده بود،متوقف شد الان طرف مقابل رفته از ما شکایت کرده که جعل تاریخ طرف هم خیلی حرفه ای است، ما در تاریخ ۹۷/۰۳/۰۲ معامله کردیم و در تاریخ قولنامه ما که رو برگ است تاریخ همان هست ولی در قولنامه اون تاریخ یک ماه عقبه، امروز دادگاه گفت جعل شده تاریخ اون درسته ما هم اعتراض کردیم.

الان اگه به نفع او رای بدن اثری در حکم قبلی داره یا چی؟

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باشرایطی قابل اعاده دادرسی می باشد.

سلام .اظهارنظر اصولی مستلزم بررسی مستندات است.

با درود به شرایطی امکان اعاده دادرسی وجود دارد

سلام. اگر جعل تاریخ در نسخه متعلق به شما ثابت شود ،بسته به اینکه فسخ قرارداد توسط دادگاه مستند به چه دلیلی بوده، امکان ابطال رای سابق ممکن می‌باشد.
با این حال بدون دیدن مدارک و اسناد امکان اظهار نظر قطعی وجود ندارد.

با سلام شما باید مطرح میکردید که رای واجد اعتبار امر مختومه پیدا کرده اگر شما ادعایی جدید دارید باید در همان دادگاه صادر کننده رای تقاضای اعاده دادرسی میکردید

چنانچه اثبات جعلیت تاریخ صورت گیرد، چنانچه این تاریخ و تقدم و تاخر آن در رای صادره پرونده گذشته موثر واقع شده باشد بطوری که اگر این تاریخ جابجا نمی شد رای صادر نمیشد، انها حق اعاده دادرسی خواهند داشت. و رای سابق را نقض خواهند کرد.