آیا ادعای کسانی که امضاء کرده اند و کسی که امضاء نکرده ولی مطلع بوده، مورد قبول است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۳ #20054272

با سلام میان وراث جهت تقسیم مال مورث تقسیم نامه ای با توافق همه مورد امضاء قرار گرفت بعد از آن به دلیل تقسیم نامناسب که به یکی از وراث سهم بیشتر و به یکی کمتر داده شده بود توافق نامه جدید میان وراث مورد امضاء قرار گرفت ولی یکی از وراث که در جمع نبوده و در شهر دیگر حضور داشته نتوانست آن را امضاء کند ولی سایر آن را امضاء کرده اند. حالا تمام آنهایی که امضاء کرده اند ادعا کرده اند که ما قبول نداریم امضاء دوم رو و همانطور کسی که امضاء نکرده و نبوده این اظهار نظر بعد از ۴ ۵ سال اتفاق افتاده و مدعی هستند که ما تلفنی اعلام کردیم راضی نیستیم بدون اینکه اظهارنامه ای ارسال کرده باشند
آیا ادعای کسانی که امضاء کرده اند و کسی که امضاء نکرده ولی مطلع بوده و بعد از چند سال چنین ادعای قبول نداشتن را دارد مورد قبول است؟

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به کسانی که امضا تایید نموده قابلیت استناد دارد نسبت به آنهایی که امضانکرده فاقد اعتبارات.

سلام
در مقابل کسی که امضا نکرده قابل استناد نیست

با سلام
کسانی که امضا کرده اند باید متعهد باشند

با درود آنان که امضاء کرده اند باید به تعهد شان متعهد باشند

با سلام
در خصوص کسانی که امضا کردند معتبر و در خصوص کسی که امضا نکرده معتبر نیست

باسلام
نسبت به وراثی که امضا کرده اند معتبر است و در خصوص شخصی که امضا نکرده است معتبر نمی باشد

درود نسبت به ورثه که امضا کرده اند معتبر و قابل استناد است