وصیت نامه فوق به چه طریقی امکان ابطالش هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۳۴ #20018550

سلام
یکی از وراث یک وصیتنامه رو نموده که پایین ان امضای پدر و دو برادر و خواهرش میباشد. یکی از برادرها فوت نموده و با نظر کارشناس دادگستری جعل امضای فرد متوفی که ذیل وصیتنامه امضا نموده جعل بودنش ثابت شده. یعنی یکی از امضاهای پایین وصیت نامه جعلیست. در ضمن وصیتنامه هم یک خط خوردگی یک کلمه ای دارد که کلمه ای را خط زده و کلمه دیگری نوشته و با دستخط همان شخصی است که مدعی است ملک طبق وصیت پدرش به وی داده شده است .در ضمن از سه امضایی که بعنوان شاهد در پایین وصیتنامه امده یکی که جعلش ثابت شد و دو تای دیگر که خواهر و برادر همان فرد مدعی هستند عنوان میکنند که یک برگ سفید را مادرشان که با شخص مدعی یعنی برادرشان خیلی عیاق و رفیق بوده اورده و با التماس گفته امضا کردند و میگویند که وصیتنامه ای بکار نبوده و برادرشان با نیرنگ این وصیتنامه را به چه طریقی جفت و جور نموده از درک واقعیت و چگونگی ان بیخبرند که امضای این دو نفر از پایین وصیتنامه بگفته وراث جعلی سر در اورده حیرانند لذا با عرض پوزش از اطاله کلام معروض میدارم که ایا وصیت نامه فوق به چه طریقی امکان ابطالش هست و ایا با وجود مخدوش بودن و اثبات وجود یک امضای جعلی که منتسب بیکی از وراث در پایین انست امکان رد نمودن وصیتنامه بعلت وجود امضا مجعول و مخدوش بودن قابل باطل کردن هست یا خیر باتشکر.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
تقدم و تاخر امضا و متن نوشته توسط کارشناس رسمی امکان تشخیص دارد.
لذا اگر این کارشناسی به نفع شما باشد خود به خود انتقال باطل خواهد شد

سلام
شما می توانید در قالب ادعای جعل نسبت به ان تقاضای ابطال وصیت نامه را نمایید و همچنین سایر وراث که امضا نموده اند می توانند اقدام به طرح شکایت سواستفاده از سفید امضا علیه ذینفع سند نمایند