آیا می تواند به عنوان دین خود خودرو را ضبط نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۸ #20012711

باسلام
زوجی بیش از ۱۹ سال زندگی مشترک و دارای یک فرزند ۱۵ ساله میباشد نامبردگان همه دارای خودشان را نزدیک به ۳ سال قبل تبدیل به یک خودرو با شرایط به مبلغ ۱۳۰ م ت خریدند مطابق شرایط بازار قیمت خودرو قیمت نزدیک ۴۰۰ م ت را دارد با توجه به اینکه کلیه دارایی و اموال این زوج فقط و فقط همین خودرو است ایا اداره دارایی می تواند به عنوان دین خود خودرو را ضبط نماید. با ضبط این خودرو خانواده معسر میشود.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر جزء مستثنیات دین باشد توقیف نمیگردد و اثبات آن با مالک است
میتواند تقاضای قسط بندی دین دارایی باشد

با سلام
شما میتوانید اقدام به توقیف خودرو نمایید .مگر اینکه خودروی ذکر شده صرفا جهت کسب درآمد آنان باشد که جزو مستثنیات دین شامل و قابل توقیف نخواهد شد .