بنده را مسئول تمامی گرفتاریها و هر مساله دیگر و حتی چکهای مفقودی و یا گرفته نشده می دانند. تکلیف بنده چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۶ #20004233

باسلام
احتراما بنده و ۴ نفر دیگر اعضای هیئت مدیره مجتمع مسکونی ۲۰۰ واحدی بودیم اعم از خزانه دار و رییس و نایب رییس هیئت مدیره. بنده منشی بودم و فقط در یک ماه آخر رئیس هیئت مدیره شدم. مدیرعامل و حسابدار هم داشتیم. اکنون هیئت مدیره جدید آماده اند. مدیرعامل ما قبل از آمدن هیئت مدیره جدید ترک کار کرد و هیچ تسویه حسابی انجام نداد و با کلی مدارک و هزینه کرد متواری شده است. حال هیئت مدیره جدید فقط بنده را مسئول این قضیه می دانند و از من شکایت کرده اند. با اینکه بنده گفته ام اولا که باید از مدیرعامل شکایت کنید دوما هم کل هیئت مدیره قبل باید پاسخگو باشند. و در کل تمام مصوباتی که حتی زمان ریاست بنده نبوده و اجرا نشده است را از من طلب می کنند و در نهایت
باسپاس فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما صرفا از تاریخی که صاحب این منصب شده اید دارای مسئولیت می باشید و برای پیش از آن تاریخ مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود

سلام
شما صرفا در حدود اقدامات خود مسئول هستید و هر شکایتی علیه شما مطرح شود باید مستند بوده باشد

سلام. هر انچه که به امضا شما باشد و همچنین ان چه که در ان خیانت در امانت شده باشد ، همه مسئول هستند ،چه شما و چه دیگر افراد مسئول.. شما میتوانید به تاریخ مبلغ های پرداختی که قبل از شما بوده استناد کرده و خود را مبری کنید