تبدیل زندان به جزای نقدی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #19992159

باسلام جرمی که به علت سرقت الان شاکی خصوصی کلا نداره و فقط جنبه عموی داره اگر قاضی به نقدی تبدیل کنه بصورت میانگین چقدر میکنه و ایا راهی هست قاضی اصلا پرونده را کلا ببنده نه زندان. نقدی و...حکم نده و قاضی چه حکمی را به غیر از اینا میتونه بده
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا مختومه شدن پرونده باید با صدور رای صورت بگیرد و قاضی نمیتواند پرونده را بلانتیجه بایگانی نماید .
ثانیا به هر حال بابت جرم واقع شده می بایست مجازات قانونی صادر شده و مراحل قانونی مقرر طی شود .
ثالثا تبدیل مجازات بستگی به میزان و نوع اموال سرقتی ، وضعیت سوء سابقه و ..... دارد که قاضی اختیار تعیین مجازات را دارد .

بستگی به میزانی که قانون معین کرده برای اون جرم و نظر قاضی دارد. اینکه قاضی با وجود احراز جرم کلا به چیزی حکم ندهد امکان پذیر نیست میتواند تخفیف دهد