میخوام استعفا بدم قبول نمیکنن میتونن اگه من نرم سفته ها رو اجرا بذارن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۹ #19972111

جهت استخداج در کلینیکی سفته ضمانت کاری و تعهد ۵ سال خدمت دادم الان میخام استعفا بدم قبول نمیکنن میتونن اگ من نرم سفته ها رو اجرا بذارن

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.
اگر در متن قرارداد، برای انجام کار و یا استعفاء شرایط خاصی ذکر شده باشد که شما آن را رعایت نکرده باشید، می توانند بابت عدم رعایت مفاد قرارداد سفته های ضمانت را به اجرا بگذارند.
پیشنهاد می شود در این باره قرارداد خود را به یک کارشناس حقوقی یا وکیل ارائه داده و مشورت و همفکری داشته باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما

اگر قراردادی فی مابین شما تنطیم شده باشد مفادقرارداد بین طرفین لازم الاجراست

باید ابتدا قرارداد کاری فی ما بین شما و کارفرما مطالعه شود تا مشخص شود در این باره چه نکاتی در قرارداد درج شده است