چگونه بدون حضور شخص مورد نظر میتوان این مشکل را حل کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۹ #19959988

سلام. وقت بخیر .یک مورد حمل مشروبات الکلی به مقدار یک بطری بوده که ۴ ماه پیش توسط پلیس گرفته شده و ما بعنوان ضامن فیش حقوقی گذاشتیم و برادر همسرم برای کار به ترکیه سفر کرده و شرایط بازگشت ندارد به همین دلیل اخطاریه برای ضامن اومده که اگر تا تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۰۹ برای دادگاه حضور پیدا نکند تا ۲۰ میلیون تومان از حقوق کسر می گردد.خواهشمند راهنمایی بفرمایید که چگونه بدون حضور شخص مورد نظر میتوان این مشکل را حل کرد

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کفیل باید متهم را در زمان مشخص به دادگاه تحویل دهد در غیر این صورت باید وجه الکفاله را پرداخت نماید

سلام.
چون شما ضامن متهم شده اید و ایشان محکوم شده اند، باید خودشان را به اجرای احکام معرفی کنند و اگر معرفی نکنند شما باید مبلغ مذکور را به دادگاه پرداخت نمایید.
با آرزوی موفقیت برای شما

سلام
چنانچه کسی در دادگاه ضامن و کفیل متهم شود در صورت محکومیت باید متهم را به دادگاه جهت اجرای حکم معرفی نموده و تحویل دهد چنانچه کفیل یا ضامن دسترسی به متهم نداشته باشد باید مبلغ وجه الکفاله را به دادگاه پرداخت کند.