قصد فروش وام ازدواج دارم، چیکار کنم که اگه خریدار قسطش رو پرداخت نکرد حساب من مسدود نشه برام مشکلی پیش نیاد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۴۹۹ #19956913

سلام من میخواهم وام ازدواج خود را بفروشم متنی هست که من بعد از فروش وام هیچ مسئولیتی نسبت به پرداخت ان ندارم ضامن هم با خود خریداره مثلا اگه خریدار قسطش رو پرداخت نکرد حساب من مسدود نشه برام مشکلی پیش نیاد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
چک به میزان وام و یا بیش از ان بگیرید و شخص معتبری پشت چک را امضا کند به عنوان ضمانت، ضامن ها هم که در وام از خودشخص است، ولی امکان توقیف حساب و اموال شما در صورت عدم پرداخت اقساط به هر حال هست ولی میتواند خسارات وارده را مطالبه از طریق چک کنید، بانک معمولا هر شخصی که سریعتر بتواند از و پول وصول کند تحت فشار میگذارد، حتی احتمال جلب هم هست.

با سلام
طبق قانون وام ازدواج فقط برای زوجین است و حتما نیازمند به ارائه سند ازدواج میباشد و خریدو فروش یا انتقال ان به شخص دیگری ممکن نیست و در صورت انجام چینی کاری در صورت اطلاع صردصد با متخلف برخورد خواهند نمود

بنده همچین کاری رو پیشنهاد نمیکنم .نوشته ای هم که بین خودتون رد و بدل میشه ضمانت اجرایی نداره به اون صورت حتما باید ضمانت محکمی از خریدار بگیرید الاایحال شما باید در صورت عدم پرداخت اقساط پاسخگو باشید

اصولا وام ازدواج قابل خرید و فروش نمی باشد از این رو بانک تنها گیرنده وام را به رسمیت شناخته و هرگونه مسئولیتی را نیز بر عهده وی می داند . لذا هرگونه قراردادی هم که ناقض این امر باشد قابل ترتیب اثر دادن نخواهد بود . معهذا از آنجا که معرفی ضامن و سپردن تعهد با طرف مقابل می باشد علی القاعده بانک در صورت استنکاف از پرداخت اقساط به ضامن رجوع کرده و ضمانت های ماخوذه را به جریان خواهد انداخت .

در وهله اول از طریق ضامن جهت وصول اقساط اقدام می شود جهت اطمینان چک یا سفته به میزان وام ازخریدار بگیر ودرقرارداد فروش هم قید کنید اگر اقساط پرداخت نکرد قابل مطالبه باشد به نفع ضامن هم هست.