آیا در دادگاه ترک انفاق به نفقه رسیدگی میشه و پرداخت میشه یا باید شکایت جدا داشته باشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #19859665

سلام من دو روز پیش شورای حل اختلاف برای ترک انفاق رفتم چون زوج ۶ ماه هست که از خانه رفته و برنگشته در روز جلسه شورای حل اختلاف زوج نیومد و منم یک ربع دیر رسیدم ولی توضیحات را دادم که زوج از خانه رفته ولی اونجا نه از من امضا گرفتن نه چیزی در پرونده نوشتن اصلا پرونده رو بازم نکردن اون طرف میز بود چون اسم و فامیلم روش بود دیدم الان باید چیکار بکنم یعنی چی این که چیزی ننوشتن داخل پرونده از کجا بفهمم مختومه نکردنش؟ خیلی نگرانم چیکار کنم؟
اگر هم مختومه نشوده باشه من کی باید نفقه رو اجرا بزارم آیا در دادگاه ترک انفاق به نفقه رسیدگی میشه و پرداخت میشه یا باید شکایت جدا داشته باشم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

چون طرفین حاضر نشدند احتمالا دادخواست باطل شود شما بهتر است شکایت ترک انفاق را در دادگاه خانواده انجام دهید تا از اونجا پی گیری شود

سلام . چون دیر رسیدید احتمالا دادخواست شما ابطال خواهد شد .... و مجدد باید دادخوست تقدیم کنید..