من اگه حق طلاق بگیرم بلافاصله میتونم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۶ #19854899

سلام وقت بخیر
از شوهرم حق طلاق خواستم و ایشون میگن مهریه رو ببخش ( البته اندالاستطاعه هست) تا حق طلاق بدم، میخواستم بپرسم آیا این کار صحیح هست و من اگه حق طلاق بگیرم بلافاصله میتونم اقدام کنم؟
۷ساله ازدواج کردم هم بیکارن هم اعتیاد هم دست بزن و سوء رفتار

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله شما میتوانید با گرفتن وکالت در طلاق هرزمان به رجوع به دادگاه خانواده طلاق خود را بگیرید مضافا اینکه میتوانید بدلیل عسرو حرج دادخواست طلاق دهید
باتشکر

بله یکی از راههای طلاق توسط زن داشتن وکالتنامه طلاق یا حق طلاق زن میباشد که میتوانید اقدام نمایید

بله به محض صدوروکالتنامه می توانیداقدام کنید

با سلام
با مراجعه به دفتر خانه می توانید این حق را بگیرید و در همانجا نیز مهریه خویش را بذل نمایید.پس از آن با این وکالتنامه می توانید اقدام نمایید البته دقت کنید حتما در وکالتنامه حق توکیل ذکر شده باشد.

با سلام و احترام
بله شما میتوانید با گرفتن وکالت در طلاق نسبت به مطلقه کردن خود اقدام کنید

سلام
شما موضوعات مورد توافق خود را در حضور چند نفر شاهد به صورت مکتوب بنویسید و سپس وکالت بلاعزل برای طلاق از ایشان بگیرید و پس از اخذ وکالت میتوانید با گرفتن وکیل به راحتی از طریق دادگاه خود را مطلقه نمائید.

باید به دفترخانه اسنادرسمی مراجعه و وکالت در حق طلاق را از زوج دریافت نمایید.
سپس با وکالت نامه و همچنین اعطای وکالت به وکیل پایه یک دادگستری می توانید به دادگاه رجوع و خد را مطلقه نمایید.