از شخصی با عنوان کلاهبرداری اینترنتی شرکت های هرمی، شکایت کرده ام و حسابش مسدود شده است، آیا امکان مطالبه وجه پرداختی از او وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۵۸ #19849809

من از کسی که برای سرمایه گذاری در شرکت هرمی پول گرفته با ارائه مدارک بانکی و اسکرین شات صحبت هاشون شکایت کردم و حساب اون شخص رو مسدود کردم، اون آدم عین خیالشم نیست که حسابش رو مسدود کردم به نظرتون حسابش پول کافی نداشته؟
چطور دادگاه پول منو ازش میگیره؟
اگه از ایران بره یا اینکه طبق گفته خودش شاهد دروغ بیاره رای دادگاه چی میشه؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ حساب را از بانک بپرسید
در صورتتی که موجودی به اندازه اموال ادعای شما نداشت تامین خواسته نموده وسایر حساب ها ی شخص راببندید

شما می توانید علاوه بر مسدودی حساب ایشان
از هر طریقی که مالی از ایشان کشف کنید به پول خود برسید
و می توانید ایشان را ممنوع الخروج کنید
شاهدان دروغی ایشان را جرح کنید