آیا سفته سفید امضا که سرقت شده قابلیت اجرا دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۷ #19836714

با سلام.شخصی از دفتر کار بنده سه فقره سفته به ارزش سی میلیون تومن سفید امضا سرقت کرده و خودش اقدام به پر کردن آنها نموده است منتها در قسمت متعهد و قسمت حواله کرد یا ذینفع هر دو نام بنده رو نوشته و من طبق این سفته ها به خودم بدهکار هستم و اسمی از خودش درون سفته ها ننوشته است.میخواستم ببینم آیا الان که درخواست مطالبه وجه کرده آیا مورد قبول است و بنده میتوانم به جرم سرقت از ایشان شکایت کنم.؟

مشاوره حقوقی سرقت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم او سو استفاده ازسفید امضا است

به عنوان جرم سرقت و سو استفاده از سفید امضا شکایت نمایید

باسلام.
با توجه به اینکه ذینغع خود شماهستید مطالبه ایشان به نتیجه نمیرسد وشکایت سرقت شما نیز به دلیل عدم کفایت دلایل به نتیجه نمیرسد لکن در صورت داشتن مشخصات سفته ها میتوانید نسبت به ابطال آن ها اقدام نمایید

جناب بهترین مسیر آن است که با در دست داشتن شماره سریال و اطلاعات سفته بابت ابطال سفته ها اقدام نمایید برای شکایت سرقت باید ادله کافی داشته باشید

در صورتیکه هم ذینفع و هم دارنده خودشمایید روشن است ک مطالبه وجه سفته معنایی ندارد و ب نتیجه نخواهد رسید....میتوانید در صورت داشتن مستندات یا شهود علیه ایشان شکایت کنید

با توجه به این که بنا به مندرجات سفته ذینفع و دارنده ایشان نیستند، نمی توانند وجه سفته را از شما مطالبه نمایند؛ مگر این که سفته با ظهرنویسی توسط شما به ایشان منتقل شده باشد. ضمنا شکایت سرقت شما به نظر نمی رسد دارای ادله کافی باشد و لذا بعید است به نتیجه برسد.

سلام در صورتی که سفید امضا بوده است میتوانید طرح شکایت سرقت و سو استفاده از سفید امضا را مطرح کنید و در جلسه دادگاه قاضی را در جریان پرونده کیفری خود بگذارید