آیا بیکاری زوج دلیلی برای عدم پرداخت نفقه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۱۴۵ #19776

سوال :
با سلام . خانمی هستم 30 ساله ‏‎ْ, شاغل با موقعیت اجتماعی و تحصیلات خوب , دارای یک فرزند دختر 6 ساله . دو سال است شوهرم بیکار و فاقد هرگونه درآمد . با توجه به مسائل و مشکلات فراوان در صورت درخواست طلاق از طرف زن به علت بیکاری مرد وضعیت مهریه و حضانت دختر چگونه می شود ؟
جواب شما :
در صورتیکه بتوانید دادخواست مطالبه ی نفقه بدهید و به دلیل عدم استطاعت و عدم تمکن مالی زوج میتوانید مبادرت به طلاق کنید و همچنین در این صورت اگر زوج مالی نداشته باشد مهریه تقسیط خواهد شد.( دادخواست اعسار ) حضانت دختر تا پایان 7 سال با مادر تا پایان 9 سال با پدر و بعد از آن با کدام از زوجین که فرزند بخواهد زندگی خود را ادامه خواهد داد.

سوال مجدد :
ضمن تشکر از حسن توجه شما , در حال حاضر تنها درآمد همسرم 130 هزار تومان یارانه است . آیا باز هم شامل عدم تمکن مالی می شود ؟ مبلغ نفقه چقدر و برای چه مدت در نظر گرفته می شود ؟
با توجه به اینکه خانواده شوهرم خارج از کشور هستند آیا چه قبل از طلاق چه بعد از طلاق من می توانم مانع انتقال دخترم به خارج شوم ؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیکاری همسرتان توجیهی برای عدم پرداخت نفقه نخواهد بود و ابتدا دادگاه مهلتی را برای زوج تعیین خواهد کرد سپس او را محکوم به پرداخت آن میکند.میزان نفقه توسط قاضی و درامد معقول زوج حدودا ماهیانه 200 هزار تومان خواهد بود.جهت خارج کردن دخترتان توسط پدرش ایشان باید با اثبات مصلحت دختر از دادگاه حکم دریافت نمایند.

موید باشید