آیا در جلسه رسیدگی در دادگاه الزامی در همراه داشتن شاهدین وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۳ #19751258

با سلام
ابلاغیه ای با محتوای ذیل برای بنده آمده است
«نوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاریه/ احضاریه حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین.
نوع علت حضور: رسیدگی
متن ابلاغیه: در خصوص شکایت شما علیه ... مبنی بر توهین، مشارکت در ایراد صدمه بدنی عمدی، و تخریب البسه و اتلاف کفش در وقت مقرر فوق جهت رسیدگی در این شعبه (شعبه ۱۱۰ دادگاه کیفری ۲) حاضر شوید»

آیا باید شاهدان را در زمان تعیین شده در دادگاه همراه خود ببرم؟

متن قرار نهایی
«در خصوص اتهام آقایان...دایر بر توهین، مشارکت در ایراد صدمه بدنی عمدی، تخریب البسه شاکی، و اتلاف کفش ایشان مجموعا به ارزش ...، موضوع شکایت آقای ... بنابر محتویات پرونده از جمله شکایت شاکی، اظهارات شهود، نظریه پزشکی قانونی، تصاویر موجود در پرونده، اقرار متهمین و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده، از جمله وجود پرونده متقابل با موضوع و زمان واحد، دادیاری دلایل را برای انتساب بره فوق به متهمین کافی دانسته، مستندا به ماده ۶۰۸ و ۶۷۷ قانون مجازات اسلامی (بخش تعزیرات) مصوب ۱۳۷۵، مواد ۴۴۸،۴۴۹، ۴۶۲، ۷۰۹، ۷۱۰ و ۷۱۴ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ و ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ قرار جلب به دادرسی صادر و اعلام می نماید. قرار صادره پس از موافقت دادستان محترم قطعی می باشد.»

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در متن ابلاغیه فقط به حضور متهم و شاکی اشاره شده است.
البته باید مشخص شود که منظور از(مرتبطین)شهود،مطلع،وکیل و یا سایر افراد مرابط با پرونده،کدام است.

اگر دادکاه از شما خواسته بهمراه شهود حاضرشویو در اینصورت بهمراه خود ببرید والا خیر

سلام . درصورتی که نیاز به حضور شهود باشد ، در اخطاریه دادگاه قید می شود ؛ ( شهود خود را حاضر کنید )

سلام با توجه به قرار صادره و انتساب اتهام به ایشان که منجر به قرار جلب به دادرسی شده است در دادگاه کیفری ۲ نیازی به احضار شهودین نیست در صورت لزوم در ابلاغیه قید خواهد شد

خیر. اگر استماع شهادت شهود لازم شود به شما ابلاغ می شود تا در وقت مقرر ایشان را حاضر نمایید

در صورتی که برای شهود ابلاغیه جهت حضور ارسال شده باشد باید در جلسه دادرسی حضور داشته باشند و در صورتی که شهود عذر موجهی برای حضور نداشته باشند جلب خواهند شد

درود
اگر نیاز به حضور شاهدان باشد چون در حال حاضر شهود باید در ثنا ثبت نام کنند به ایشان ابلاغ می شود.