آیا با وجود تحویل ندادن ملک؛ خسارت تاخیر تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۳ #19723063

باسلام،
ملکی تا تاریخ ۹۹/۵/۱۰ قرارداد رهن واجاره داشته است .... ولی قرارداد طبق رای شورا از ۹۹/۳/۲۰ به دلیل پرداخت نکردن اجاره تایید فسخ شده و مستاجر محکوم به تخلیه و پرداخت اجور معوقه و غیره شده است که بتازگی بابت این رای اجراییه صادر شده است و موجر منتظر اجرای رای و تحویل گرفتن ملک هست.... و مستاجر نیز از تاریخ ۹۹/۵/۱۰ مورد اجاره را تخلیه کرده و کلید را همچنان در تصرف نگه داشته و به موجر یا مقامات قصایی تحویل نداده است ... و به هدف گرفتن خسارت تاخیر و آزار دادخواستی بابت مطالبه وجه الرهانه و تامین خواسته از شورا نموده است که در این بابت رای صادر شده است. و با اینکه در متن رای دادنامه بارها موجر به تخلیه نکردن مورد اجاره اشاره و تاکید کرده است .... ولی باز هم به پرداخت وجه الرهانه و خسارت تاخیر و هزینه دادرسی محکوم شده است! آیا اگر به این رای تجدید نظر داد این رای با این مستناد توسط دادگاه تجدید نظر منقضی و باطل خواهد شد؟ اگر منقضی میشود باید چه کرد و به چه ماده هایی میشود استناد کرد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.مطابق قانون مبالغ معوقه اجور باید از ودیعه کسر و سپس اگر چیزی از مبلغ باقی ماند به مستاجر برگردانده شود. اگر آرا در این زمینه ایراد دارد، تجدیدنظرخواهی کنید.