اگه دوباره بدون اجازه رفت من باید چه اقدامی فورا انجام بدم که روند کارم به مشکل نخوره ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۱ #19674531

سلام
حدود یکسال همسر بنده بدون دلیل موجه ترک منزل کرد و من حکم الزام به تمکینشو گرفتم و بعد از اجرا شدن حکم حدود ۳ هفته ای میشه که توسط واحد مددکاری دادگاه اسکان داده شد ولی هم خودش بصورت واضح گفت و هم خود من این احتمالو میدادم که دلیل تمکینش فقط بخاطر صادر نشدن گواهی نشوزه و کلا ایشون حاضر به زندگی کردن نیست،حالا من میخواستم ببینم اگه یه وقت همسرم دوباره بخواد بره به همین راحتی میتونه بدون اجازه من دوباره کارشو تکرار کنه ویا زمان مشخصی داره از نظر دادگاه که مثلا بیاد تمکین کنه تا یه مدتی که خیالش از بابت ناشزه نشدن راحت بشه بعدش دوباره ترک منزل کنه یا اینکه به این راحتیا هم نیست؟
قشنگ معلومه که با نقشه برگشته و دادخواست من هم الزام به تمکین عام بوده هم الزام به تمکین خاص در صورتی که ایشون علی الرقم دریافت نفقه تمکین خاص نمیکنه وهیچکاری انجام نمیده و فقط اذیت میکنه و اینم میخواستم بدونم اگه دادخواست الزام به تمکین خاص بدم دوباره به شعبه ای که رای صادر کرده دادخواست بدم یا کلا باید دادخواست مجدد بدم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت تکرار مجدد می توانید دادخواست تمکین را مطرح نمایید

سلام با خروج مجدد زن می توانید جهت ترک ناموجه منزل به وی اظهارنامه دهید و دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید

سلام در صورت ترک منزل از جانب ایشان مجدد می توانید دادخواست تمکین را مطرح نمایید

با سلام
در صورت ترک منزل میتوانید مراتب را با اطلاع به کلانتری صورتجلسه نموده و در صورت نیاز مجدد اقدام به طرح دعوی نمایید.