آیا با ادعای آنها مبنی بر ضرب و جرح عمدی،من محکوم خواهم شد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۶ #19671804

اول باید خدمتتون عرض کنم که خیلی ممنونم از اینکه وقتتون رو در اختیار ما میگذارید.
خدایا به حق فاطمه زهرا س تمام مشکلاتتون رو حل کنه.
که اینطور مشکلات مردم را حل میکنید. خدمتتون عرض کنم که چند وقت پیش من و خانمم دعوامون شد بعد پسر خاله خانمم فکر میکنم با گوشی برادر خانومم یا خط خودش زنگ زد به پدرم و گفت که بابت دعوای من با خانمم پسرت رو قنداق پیچ می کنم و طوری می زنم که شش ماه تو خونه بیفته،فردا صبح من همراه پدرم و مادرم به مغازه او بنگاهی مسکن ایشون رفتیم بعد از اینکه وارد مغازه شدم چهار نفری شروع کردند جلوی پدر و مادرم من را به قصد کشت زدن اگر مردم نبودن باور کنید من را می‌کشتند .بعد از ماجرا من به پزشکی قانونی رفتم و بابت جراحات هم از آنها شکایت کردم و اون ها هم دیدن وقتی اوضاع اینجوری شده رفتن از من شکایت کردند که من مزاحم محل کسب شدم و دعوا راه انداختم و این وسط هم ۶ میلیون تومن گمشده یک ادله کاملا مسخره و نفر دوم دعوا هم ادعا کرده تو دعوا پلاتینی که در دستش بوده جابجا شده و چون محله محله بومی نشین قدیمی هستند و کسبه اونجا شده از ترسشونم یا به واسطه بومی بودنشون به نفع اون شهادت دادن البته منم دو تا شاهد دارم برای خودم ولی اونا حالا ادعا می کنند که شروع کننده دعوا من بودم و اینها فقط از خودشون دفاع کردند در صورتی که من یک سیلی هم به کسی نزدم چون اون ها ۴ نفره به من حمله کردن و مهلت ندادند.
حالا میخواستم ببینم با ابن ادله آیا آنها می تونن پیروز بشن یا من؟
تو رو خدا این مسئله خیلی برام مهمه لطفا جواب کامل رو بدید چون باعث میشه که اگر من با این شرایط ببازم زندگی من رو هوا بمونه. چون پدرم با این باخت اجازه نده دیگه همسرم برگرده چون اون پسر خالش اون موقع بخاطر طلاق گرفتنش رفته بود وکیل گرفته بود براش. من دوتا بچه کوچیک دارم یکیشونم شیرخوار است.
توروخدا درک کنید خانومم پشیمون و میخواد برگرده ولی خدا لعنت کنه پسر خالشو که ابنجوری آتیش انداخت تو زندگیمون .البته نا گفته نماند فردای دعوا هم من که تو کوچه مادر خانومم بودم در حال رانندگی با سنگ به سمت من حمله ور شد شیشه اتومبیل منو شکست تعادل من بهم خورد ولی من شکایت نکردم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات ادعا بر عهده شاکی است و شما میتوانید با شهادت شهود از خود دفاع کنید .

حالا میخواستم ببینم با ابن ادله آیا آنها می تونن پیروز بشن یا من؟
باتوجه به این که شما شاهد دارید بعید است بتوانند علیه شما چیزی را اثبات کنند

سلام . برای اثبات ادعا باید شهود یا مدرکی ارائه شود و نزد قاضی اعتبار دلایل احراز شود تخقیقات محلی نیز می تواند به علم قاضی کمک کند .

هرکسی نمی تواند ادعای کذب مطرح کند . دادسرا باتوجه به محتویات پرونده و تحقیقات معموله حقیقت راکشف می کند