پرونده به اینجا ارجاع شده، چه کاری باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۸ #19650842

باسلام من چند ماهی رفته ام خونه اشناییم در تهران خودم در شهرستان زندگی میکنم طرف که سفته دادم از طریق شهرستان اقدام کرده بود که بسته شده ولی در سامانه که نگاه میکنم نوشته ارجاع به تهران من در شهرستانم که همه میدونند الان ثبت شده چکار کنم چجوری اومده به تهران که صد تا پرونده داشتم همشون در شهرستان میرفتند این اومده اینجا رای صادر بشه چی میشه و چگار کنم بااحترام

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه محل وقوع تعهد و محل اقامت صالح به رسیدگی خواهد بود

سلام . طی یک لایحه ای می تونید به این مورد ایراد کنید اما ممکنه محل انجام تعهد یا واخواست سفته انجا باشد

درسته که دادکاه صالح محل اقامت خوانده و یا محل وقوع تعهد می باشداما طرف شما ثابت کرده تغییر اقامت دادیددرسامانه تهران مشاهده کردیدلذا درصورت اعتراض به صلاحیت محاکم می بایست ثابت کنیدمحل اقامت شما شهرستان هست و دادکاه شهرستان صالح به رسیدگی است

محل صالح به رسیدگی محل وقوع تعهد یا محل اقامات خوانده میباشد

ارجاع آن به شهرستان تهران ممکن است به جهت همان اقامت موقت شما بوده باشد،که بعنوان اقامت قانونی شما لحاظ شده است. اگر جریان آن از جهت قانونی در شهرستان خاتمه یافته باشد، مشکل حل شده تلقی میشود

شما میتوانید با ارسال لایحه به دادگاه رسیدگی کننده اعلام نمایید که آدرس و محل اقامت شما شهرستان است و دادگاه صالح به رسیدگی نیز دادگاه شهرستان است