انحلال شرکت سهامی خاص توسط احدی از وراث سهامدار

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۵ #19648958

آیا به‌ عنوان یکی از وراث ۹۸٪ از سهام یک شرکت سهامی خاص می‌توانم به‌واسطه‌ی یک وکالت‌نامه درخواست انحلال بدهم؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر از جانب سایر ورثه وکالت و اختیار این کار را داشته باشید بله می توانید شرکت را منحل کنید.

درصورت رعایت حد نصاب های قانونی در مجمع بله میتوانید

با توجه به لایحه اصلاحی قانون تجارت چون شما بیش از نصف سرمایه را دارا هستید در صورتی که در اساسنامه نیز ذکر شده باشد و نیز منع قانونی وجود نداشته باشد با جمیع سایر شرایط میتوانید درخواست انحلال نمایید

با سلام
بله مستند به بند ۴ ماده ۱۹۹، مواد ۸۴ و ۸۵ لایحه قانونی اصلاح قانون تجارت این امکان برای شما وجود دارد.

بله میتوانید با تشکیل مجمع عمومی و با توجه به حداکثر سرمایه ای که دارید انحلال آنرا تصویب نمایید.

باسلام برای انحلال شرکت سهامی خاص تشکیل مجمع عمومی فوق‌العاده ضروری است. این جلسه باید با حضور اکثریت شرکا در محل شرکت تشکیل شود. صورت‌جلسه آن نیز باید با معرفی مدیر تصفیه و موافقت او تنظیم گردد.

با سلام ،در مجمع عمومی فوق‌العاده، معمولا باید بیش از نصف تعداد سهامداران دارای حق رای حاضر باشند و تصمیمات مهم باید با اکثریت دو سوم آرای افراد حاضر در جلسه اتخاذ شود.