به چه طریقی میشه ایشون رو از زندان ازاد کرد تا متهم اصلی دستگیر شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #19632130

با سلام یکی از دوستان من مورد اتهام استفاده از سند مجعول قرار گرفته طوری که شخصی که نظامی هم بوده به ایشون سندی میدهد تا دوست ما برای ازادی رفیق این فرد این سند را به وثیقه بگذارد اما سند جعلی بوده و دوست ما دستگیر میشود پرونده در دست دادیاری هست و در حال اجرا و بررسی متهم اصلی که نظامی هم هستن حکم جلبشون صادر شده با توجه به اینکه دوست بنده سابقه کیفری نداشته و تمامی اطلاعات را به پلیس داده است و فریب خورده است اما الان ۳ ماه است در زندان است و متاسفانه سند روستایی برای ازادی ایشون برده شده و قبول نشده سوال بنده این است که به چه طریقی میشه ایشون رو از زندان ازاد کرد تا متهم اصلی دستگیر شود ؟؟؟
ایشون پدر ۳ بچه هستن و پدر خودشون هم در حال مرگ هستن در بیمارستان , نامه های زیادی هم به دادستانی زده شده اما اثری نداشته سوال دیگر بنده هم این است ایا میتوان از قاضی در دادگاه درخواست کرد که ایشون رو موقتا با پابند الکترونیکی ازاد کنن و تحت نظر باشن تا الکی داخل زندان نمونن؟؟؟

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها راه حل گذاشتن وثیقه مناسب است و اگر وثیقه ندارید میتوانید طی لایحه ای از دادستان درخواست نمایید بدلیل اوضاع و احوال و بیماری شدید پدر متهم کنونی و عدم توانائی در تادیه وثیقه برای قرار تامین صادره خواهشمند است با آزادی موقت و نصب پابند الکترونیکی برای متهم کنونی موافقت فرمائید تا ایشان بتوانند در این لحظات پایانی عمر پدرشان در کنار ایشان باشند . موافقت آن مقام محترم باعث امتنان می باشد .

درودبرشمافعلابایدوثیقه مناسب تهیه کنیدتاموقتاآزادشوند