الان قاضی به من یک هفته مهلت اعتراض داده اگر من اعتراض کنم باید هزینه کارشناسی بپردازم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۶ #19629230

سلام و عرض ادب خدمت اساتید ممنون میشم راهنمایی دقیق بفرمایید.
من و همسرم یک حیاط ۷۵ متری مشارکتی ۳ دونگ ۳ دونگ داریم الان اقدام کرده از طریق قانون ولی شهرداری و ثبت کارشناس فرستاده و بعد از بازدید کارشناس رای به عدم تفکیک و عدم افراز داده است الان وکیل گرفته و از طریق دادگاه اقدام کرده بود که بعد از حضور در جلسه اول چون درخواست آنها حکم فروش است قاضی نمیدانم به چه دلیل ولی مجدد یک کارشناس برای تفکیک خونه به محل فرستاده که نظر او هم به عدم تفکیک و عدم افراز هست.
سوالم اینجاست من نمیخوام سهم ۳ دونگ خود رو بفروشم و اونجا زندگی میکنم الان چون درخواست اون ها حکم فروش هست رای قاضی چه خواهد بود و آیا به اجرای احکام برای فروش کل خونه رای خواهد داد؟
و اگه به این صورت باشد من اگه از قاضی به خاطر اینکه مشکل خانوادگی است اگه برم و درخواست کنم که رای رو دو ماه عقب بندازه تا احتمال زیاد برای مال صلح بشه قبول میکنه یا نه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- با توضیحاتی که داده اید قطعا دستور فروش صادر خواهد شد .
- اعتراض شما به کارشناسی بی فایده است و تنها پرداخت دستمزد ۳ کارشناس را باید متحمل شوید بدون آنکه فایده ای برای شما داشته باشد .
- صحبت با قاضی برای اعطای فرصت در جهت صلح و سازش خالی از فایده نبوده و احتمال پذیرش درخواست شما وجود دارد .

با سلام
اگر به فرموده شما ملک قابل افراز و تفکیک نباشد در این صورت چاره ای جز فروش ملک نخواهد بود
لذا شما یا بایستی اقدام به فروش کل ملک و تقسیم ثمن معامله نمایید
یا اینکه سهم سه دانگ ایشان را خریده و کل ملک به شما تعلق گیرد .
خیر ، قاضی طبق قوانین دادگاه عمل میکنند و نمیتواند تاخیر در صدور رای نماید که در اینصورت تخلف قضایی نموده است .