آیا میتوانم شکایت کیفری ترک انفاق بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۷ #19617486

سلام
شوهر من محکوم به پرداخت نفقه ی گذشته ی من و دخترم شد و الان یکماه هست که زندان هست. دادخواست اعسار داده اگر این دادخواست پذیرفته بشه و نفقه ی من قسطی بشه آیا میتوانم شکایت کیفری ترک انفاق بکنم؟ ایشون ۳ ساله که زندگی زناشویی رو ترک کرده و نه تنها نفقه نمیده مسکنی هم برای ما تهیه نکرده سوالم اینه آیا معسر بودن ایشون مانع از شکایت کیفری و اثبات ترک انفاق میشه؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای تعقیب کیفری شخصی که ترک انفاق نموده است ملائت و دارایی ایشان بر پرداخت یکی از شرایط می باشد بنابراین چنانچه عدم توانائی مالی ایشان با حکم اعسار احراز شود دادگاه از نظر کیفری قرار منع تعقیب صادر می نماید.

وقت بخیر، برای نفقه گذشته امکان شکایت کیفری نیست. و اگر در حال حاظر هم در زندان باشد و نفقه قسطی شده باشد باتوجه به اینکه ملائت ایشان محرز نمیاشد ممکن است شکایت کیفری ترک انفاق به نتیجه نرسد

با سلام
با توجه به جرم انگاری عمل ترک انفاق در قانون حمایت خانواده شما می‌توانید از این موضوع در دادسرای محل وقوع جرم شکایت نمایید