ابطال سند رسمی زمین موروثی بدون هیچ مدرکی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱ #19599901

با سلام، پدرم زمینی در روستا داشته و این زمین هیچ مدرکی نداشته. الان برادرم از زمین سند گرفته، آیا میتونم این سند باطل کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله،درصورتیکه بتوانیدادعای خودرا برای دادگاه ثابت کنید

سلام
بله در صورت وجود مستنداتی مثل شهادت و اثبات تصرف مالکانه مرحوم پدر امکان ابطال سند وجود دارد .

با سلام
اگر با ارائه ادله و مستندات می توانید مالکیت پدر و عدم تملک برادر به یکی از طرق قانونی را اثبات کنید، ابطال سند ایشان امکان پذیر است.

با درود
با استشهادیه و شهادت شهود میتوانید دادخواست ابطال سند بدهید به شرطی که برادر شما نتواند سند و مدرک مستدل و قوی ابرای اخذ سند ارائه دهد.

با سلام اگر ادله و مستنداتی دارید می‌توانید شکایت کنید تا در دادگاه بررسی شود

ادله و مدارک موجود برادرتان منجر به صدور سند برای وی شده در صورتی نسبت به آن ادعایی دارید باید اثبات نمایید

سلام اگر مالکیت پدر با ادله محرز باشد امکان ابطال سند وجود دارد