اقدام به طرح چندین دعوای همزمان کرد که به صورت غیابی حکم به استرداد یک دستگاه کامیون به نرخ روز گرفته؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۰ #19598251

یه کامیون از کسی شرایطی خریدم که بخشی از آن نقدی بخشی چک و بخشی هم که اقساط بوده کامیون روانه پارکینگ شد و چک بنده برگشت شد و شرط معامله این بود چک پاس نشود معامله فسخ است بعدش طرف من روال قانونی چک رو دنبال کرد و کامیون هم چون بنام ایشان بود را آزاد نکرد و کامیون بعد ۱۵ ماه از طرف شرایط گذار اعمال رهن شده و مزایده گذاشته شد و بنده هیچ مدرکی جز کپی قولنامه نداشتم پیگیری چک هم در دادگاه تجدیدنظر رد شد و حکم به بیهقی فروشنده که زمانی شریک بودیم داد و ایشان اقدام به طدح چندین دعوای همزمان کرد که به صورت غیابی حکم به استرداد یک دستگاه کامیون به نرخ روز گرفت که در تجدید نظر هم تایید شده ولی در اصل و قانونی مال بنده رفته و اگر ایشان بجای همه اینکار ها کامیون را آزاد میکرد حتی به نفع خودش هم اینقدر متضرر نمیشدیم (حماقت ایشان باعث از بین رفتن مال هر دوی ما شده ) والان من موندم و این رای سنگین چکار کنم دوستان کمک کنید تو رو خدا

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما جهت مطالبه طلب خودتان می توانید به شریکتان مراجعه کنید