امکان مطالبه طلب آموزشگاه از مشتریان بدون طرح شکایت

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۸ #19592036

سلام و عرض احترام، ما یک آموزشگاه فنی و حرفه‌ای و شرکت دیجیتال مارکتینگ داریم، برخی از مشتریان کاملا راضی که هیچ مشکل مالی نیز ندارند گاها پیش میاد طلب آموزشگاه یا شرکت رو نمی‌پردازند و معلوم نیست که باید چطور رفتار کرد! شکایت هم فکر نکنم به معطلی‌اش بیارزه! آیا میشه پیامکی از طرف قوه قضایه براشون فرستاد که به خودشون بیان؟! یا همچین چیزی! از کسانی که ازمون رضایت نداشته باشن یا ببینیم توانایی پرداخت ندارند پول نمی‌گیریم! کسانی که هر بار درخواست طلب خودمون را داریم میگن نگران نباش تا فردا پرداخت میشه اما بعضا سه ساله بدهکار ما هستن! همشون هم وضع مالی بسیار خوبی دارن فقط احساس زرنگی خاصی دارند! اگر میشه یک راه جلوی پای ما بذارین.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اظهارنامه که از طریق قوه قضاییه البته با درخواست شما به ایشان ابلاغ میشود می توانید اقدام کنید.

سلام و وقت بخیر
اگر دنبال راه حل حقوقی هستید، تنها راه حل بدون طرح شکایت، ارسال اظهارنامه رسمی است.اگر بدهکار شرکت، باز هم بی توجه بود، دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید.

سلام
بهترین راه ارسال اظهارنامه هستش خصوصا اگر شد از طریق کارتابل یک وکیل در مواردی که بدهی قابل توجه باشه

سلام، از طریق ارسال اظهارنامه به ایشان اقدام نمایید.

با سلام،ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و در صوزت عدم افاقه دادخواست مطالبه وجه دهید.

با سلام امکان ارسال پیامک قوه قضائیه اگر دادخواست ندهید امکان پذیر نمی باشد از طرفی میتوانید در قراردادتان وجه التزام قرار بدهید تا این مشکل پیش نیاید.

با سلام
امکان ارسال پیامک خاص از طرف قوه قضاییه وجود ندارد. تنها راه ارسال اظهارنامه خطاب به شخص مدیون و پس از آن طرح دعوای مطالبه وجه به طرفیت وی می باشد.