طلب از شخصی که مهاجرت کرده است؛ چگونه قابل دریافت میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #19546835

با سلام و احترام
من در حدود ۲ سال پیش به یکی از دوستانم که قصد مهاجرت داشت و پول نیاز داشت مبلغی را قرض دادم و ایشان ادعا کردند که پس خواهند داد و اگر از عهده آن برنیامدند مادر ایشان هزینه را متقبل میشود ولی از آن زمان تا کنون پرداخت نکردند و وقتی که طلب پول کردم با الفاظ بد پاسخگو بودند من چیزی جز گپ های تلگرام و وویس و مدارک واریزی ندارم میخواستم بدونم میتونم بصورت قانونی اقدام کنم؟
لذا خدمتتون متذکر شم که ایشان الان در کشور دیگری هستند و من میتونم از خانواده ایشان طلبمو پس بگیرم یا خیر؟
متشکرم میشم پاسخ بفرمایید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. به استناد فیش ها و رسیدهای واریزی می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید ولی اینکه طلبتان را از خانواده اش بگیرید خیر امکانپذیر نیست. فقط از خود شخص و یا اموالی که در ایران دارد مثل حساب بانکی و ملک و ماشین و موتور. ممکن است اگر حکم محکومیت ایشان را اخذ کنید نیز خانواده اش راضی به پرداخت شوند.

با سلام. به استناد فیش ها و رسیدهای واریزی می توانید دادخواست مطالبه کجه بدهید ولی اینکه طلبتان را از خانواده اش بگیرید خیر امکانپذیر نیست. فقط از خود شخص و یا اموالی که در ایران دارد مثل حساب بانکی و ملک و ماشین و موتور. مممکن است اگر حکم محکومیت ایشان را اخد کنید نیز خانواده اش راضی به پرداخت شوند.