ضبط صدا جرم حساب میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۹ #19521712

سلام
پدر من چند مدت فوت شده کارهای انحصار وراثت را انجام دادیم ولی برای تقسیم اموال هر وقت به منزل پدری رفتم با فحش و دعوا بیرونم کردن چون وراث دیگه دارن از اموال استفاده میکن ازشون شکایت کردم و در دادگاه قاضی یه فرصت دیگه بهشون داد تا با صحبت و دخالت بزرگترا مشکلو حل کنن تو قراری که برای صحبت داشتیم من با چند بزرگتر منزلمون رفتیم ولی کار به دعوا کشید و من در تمام مدت صداها رو ضبط کردم تا به قاضی بدم و کارم و قانونی پیگری کنم میخواست ببینم ضبط صدا جرم حساب میشه؟ البته بزرگترای مجلسن حاضرن بیان شهادت بدن..

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضبط صدا جرم نیست مگر از آن سو استفاده شود

با سلام سوال شما دو پاسخ دارد: ۱_ضبط صدا جرم نیست مگر از آن سو استفاده شود ۲_ضبط صدا در محکمه برای مجرمیت شخصی قابل استناد نیست.

سلام.ضبط صدا سندیت ندارد .

خیر ضبط صدا جرم نیست و در قانون برای این مورد مجازات تعیین نشده است

خیر ضبط صدا در صورتی که سوء استفاده مجرمانه از آن نشودجرم نیست

با سلام
ضبط صدا جرم نمی باشد .

با سلام
ضبط صدا جزء ادله قانونی نیست. چنانچه به استشهادیه شهود در دادگاه استناد کنید مقبول تر است.