آیا بنده متهم به توهین به ایشان هستم و دادگاه بنده را محکوم می کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۲ #19474625

با سلام و خسته نباشید
چند وقت پیش بنده در محوطه پارکینگ ساختمان با مدیر ساختمان که خود یکی از ساکنین است روبرو شدم و درخصوص مساله ای از ساختمان کمی بحث و بگو مگو کردیم. یک نفر از اعضای هیئت مدیره و یکی از ساکنین نیز همراه ایشان بودند. هم اکنون برای بنده ابلاغیه آمده که مدیر ساختمان از بنده به علت دشنام دادن و توهین شکایت کیفری کرده است. درصورتی که به هیچ وجه نه ایشان به بنده توهین کردند و نه من به ایشان. فقط بحث بود. موضوع را از ایشان پیگیر شدم و ایشان فیلم دوربینها که البته صدا ندارد را نشان دادند که بنده در آن فیلم حضور داشتم بهمراه ایشان و آن دو نفر که خب در فیلم هم مشخص است بحثی بین ما وجود دارد و گفتند آن دو نفر هم شهادت میدهند که بنده توهین کرده ام. حال سوالم این است آیا به همین راحتی و به دروغ الان بنده متهم به توهین به ایشان هستم و دادگاه بنده را محکوم می کند؟ راه نجات بنده چیست؟ بنده هیچ شاهدی هم ندارم و آن دو نفر هم شهادت دروغ درواقع برعلیه بنده می دهند و در نهایت اگر نتوانم ثابت کنم حکم بنده چیست؟
ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به استناد شهادت شهود از سوی شاکی و در صورت پذیرش شهادت شهود از سوی قاضی شما محکوم خواهید شد

دذود
صرف ادعا و فیلم دوربین برای توهین کفایت نمی کند باید اثبات شود لیکن ممکن است شهادت مورد پذیرش قرار گیرد

اولا اصل برائت است و شاکی باید ادعای خود را اثبات کند
ثانیا مجازات توهین جزای نقدی درجه شش است

بله باوجود شاهداز سوی شاکی امکان محکومیت شما وجود دارد

اگر دو نفر شهادت دهند بله متاسفانه محکوم میشود البته بسته به نوع اتهام مجازات متفاوت است اگر توهین ساده باشد با توجه به رویه فعلی دادگاهها جریمه نقدی محکوم میشوید معمولا دویست یاکمی بیشتر یا کمتر است

با سلام توهین، استعمال لفظ و عملی است که عرفا توهین قلمداد شود. شهادت شهود نیز برای اثبات جرم کفایت می کند. می توانید جهت اخذ رضایت از ایشان اقدام نمایید. بر فرض محکومیت، مجازات توهین، شلاق و جزای نقدی است که در غالب موارد شلاق تبدیل به جزای نقدی می شود.
همچنین با توجه به حسن شهرت، عدم سابقه کیفری می توانید از نهادهای ارفاقی چون تعلیق استفاده نمایید.

سلام. اگر واقعا توهین نکردید به ایشان، احتمالش هست که محکوم نشید. مجازات توهین، ۲ تا ۸میلیون تومان جزای نقدی هستش.
اگر حتی ایشان را هل دادید بازم توهین محسوب میشه.
اگر نه به ایشان توهین لفظی کردید و نه هل دادید، حتما به قاضی بگید و اگه محکوم شدید حتما اعتراض کنید.