آیا باید کلمه وکالت در مبایعه نامه ذکر شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۳ #19466794

باسلام.اپارتمانی رو پیش خرید کردیم و مبایعه نامه تنظیم شده و تقریبا ۸۰درصد مبلغ پرداخت شده حالا فروشنده زمان پرداخت باقی مبلغ و برای رفتن به دفتر اسناد رسمی میگه که من زمین رو با وکالت خریدم و اون شخص فوت کرده و من الان نمیتونم وکالت بزنم.در یکی از بندهای مبایعه نامه آمده که فروشنده در تاریخ در محضر حاضر می شود برای دادن وکالت اما ما تاریخ برای حضور در دفترخانه معین نکردیم.
۲.ما برای تضمین گرفتن برای گرفتن وکالت چکار کنیم؟ممنون.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید به طرفیت فروشنده و وراث مالک زمین دادخواست الزام به ایفای تعهد مبنی بر تنطیم سند رسمی مطرح کنید .

سلام
اگرفروشنده زمان معامله وکالتش منقضی شده ومالک اصلی فوت شده باشدکه اساسامعامله فضولی است ونیازبه تنفیذ وتاییدوراث داردواگرپس ازمعامله مالک فوت شده باشدووکالت منقضی گشته میتوانیدبه طرفیت وراث طرح دعوی کنید

متاسفانه وکالت فروشنده از مالک اولیه به واسطه فوت یکی از طرفین باطل شده و از آنجا که تاریخی برای حضور در دفترخانه تعیین نشده عملا قادر به اخذ گواهی عدم حضور نیستید، راهی جز تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و ایفای تعهدات قراردادی ندارید

اگر مالک اصلی فوت کرده و فروشنده وکالت دارد نمی تواند به شما نیز وکالت بدهد به دلیل اینکه وکالت با فوت مالک اصلی از بین رفته است بهتر است دعوای الزام به تنظیم سند علیه فروشنده و وراث مالک طرح کنید

فروشنده متعهد به الزام به ایفای تعهد قراردادی است لذا می توانید علیه ایشان با این عنوان دادخواست مطرح کنید

گرفتن وکالت هیچ تاثیری در اصل بیع نداره و صرفا برای انجام مقدمات و کارهایی ست که خریدار درغیاب فروشنده میتواند انجام دهد...

قطعا فروشنده وکالتی سمتی ندارد تا تفویض وکالت کند در نتیجه از بابت عدم صداقت و کتمان حقیقت در فروش ملک عمل فروشنده وصف کیفری دارد.