امکان ازدواج دائم بدون وجود اصل شناسنامه زوج

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۸۷ #19422222

سلام خسته نباشید، آیا عقد دائم بدون شناسنامه امکان پذیر است؟ آقایی منتظر دریافت شناسنامه المثنی خویش از ثبت احوال می‌باشد و مدتی طول می‌کشد شناسنامه آماده شود، با این شرایط بدون اصل شناسنامه این آقا می‌تواند عقد دائم کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

وجود اصل شناسنامه به جهت درج مراتب امر در آن الزامی است

با درود ، اولا جهت انعقاد عقد دائم ازدواج با مدارک دیگری مثل کارت ملی یا پایان خدمت و یا گواهی ثبت احوال امکان پذیر است ولی جهت ثبت نکاح دایم در متن شناسنامه و دفتر ثبت ازدواج باید در اصل شناسنامه درج شود

سلام،برای خطبه عقد اشکالی ندارد ولی برای ثبت هم اگر تقاضای المثنی شده است با رسید اخذ شده از دفتر پیشخوان امکان ثبت هست .

سلام با گرفتن گواهی از ثبت احوال نسبت به ثبت نکاح اقدام نمایید

با سلام برای ثبت شناسنامه الزامی می باشد

سلام
برای انعقاد نکاح وجود شناسنامه ضروری نمی باشد،، طرفین بعد از خطبه عقد و پس از اخذ شناسنامه می بایست آنرا ثبت کنند

سلام میتوان خطبه عقدرا جاری نمود پس از دریافت شناسنامه ثبت انجام شود