استراحت پزشکی داشتم برایم فرار صادر شده، چه طوری می توانم فرارم را کان لم یکن کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۱ #19414543

با سلام و خدا قوت .
ببخشید من تعداد ۴ عدد استراحت پزشکی را تمدید کردم به ترتیب ۴ روزه، ۳ روزه یک هفته، ۱۰ روزه. هر بار هم به فرمانده ام اطلاع می دادم که استراحتم تا فلان تاریخ تمدید شده است ولی او به من نمی گفت به یگان بیاور تحویل بده.
همه را یکجا بعد از اتمام استراحت هایم به یگان بردم او هم به بازرسی تیپ داد و انها هم برایم فرار (۲۰ روزه) زدند با تکیه بر این دلیل که هر بار باید به یگان می اوردی و تحویل می دادی در حالی که من اصلا توجیه نبودم و نمی دانستم و هر بار هم به فرمانده ام پیامک می دادم بهم نمی گفت.
به سیستم پاسخگویی آجا خبر دادم گفتند با حکم قضایی میشه فرارت کان لم یکن شود.
در صورتی که لطف بفرمایین راهنمایی کنین ممنون میشم.

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به گواهی پزشکی و تایید آن جرم فرار شما منتفی خواهد بود

باسلام بااستناد اسناد پزشکی و گواهی استراحت به سازمان قضایی نیروهای مسلح شکایت کنید

باسلام:برگه اسراحت حتما باید به امور درمان بیمارستان پادگان تحویل وپس از تایید ان به شعبه وظیفه پادگان تحویل داده شودکه مراحل قانونی آن طی شود.۱.از طریق بازرسی قابل پیگیری است۲.درصورت عدم پیگیری توسط بازرسی میتوانید به دادسرای نظام مراجعه وشکایت کنید.

درود
موضوع را با ارائه مدارک و گواهی پزشک در سازمان قضایی نیروهای مسلح مطرح نمایید.

درود بر شما، در صورت بررسی فرار از خدمت، بایستی موضوع به سازمان قضایی نیروهای مسلح ارجاع شود، پس از ارجاع میتوانید دفاعیات و مدارک پزشکی خود را به آن مرجع تقدیم کنید تا در صورت قبول، فرار شما کان‌لم‌یکن شود

گواهی پزشک را ارائه دهید تا موضوع فرار کان لم یکن شود

در صورتیکه فرار برای ایام غیبت در نظر گرفته شود باید مراتب به سازمان قضایی اعلام شود . برای دفاع میتوانید گواهی های پزشکی را تقدیم نمایید تا در صورتیکه مورد پذیرش دادسرا قرار گرفت موضوع فرار نیز منتفی شود .